Menu
straat-met-moderne-huizen-in-een-buitenwijk

Advies op afstand of met elkaar aan tafel, aan u de keuze

Online schermdelen

Soms kan het handig zijn om advies op afstand te ontvangen. HypotheekAdviesNoord biedt u de mogelijkheid van online schermdelen.  Wij maken daarbij gebruik van een systeem waarbij u alleen een telefoon en een computer nodig heeft. Geen ingewikkelde dingen dus. Op de computer wordt een speciale pagina geopend waarin u alle documentatie en gemaakte afspraken direct in beeld krijgt.

Uiteraard vervangt het advies op afstand niet altijd het echte face to face contact, maar het maakt het proces wel efficiënter waar het kan en wellicht goedkoper voor u.

Persoonlijk contact

Wij geloven in persoonlijke service voor onze klanten op welke manier dan ook, daarom kunt u bij ons online, thuis of bij ons op kantoor adviezen verkrijgen.

Google chrome

Om ervoor te zorgen dat het online adviestraject goed verloop raden wij u aan om voor de online afspraak, de google chrome browser te downloaden. Deze browser is over het algemeen sneller en veiliger dan de gebruikelijke internet explorer en onze online advies module komt hier het beste tot zijn recht. U kunt de browser downloaden door op het logo te klikken.

chrome-logo