Menu

Over ons

Kiest u voor Hypotheek Advies Noord, dan kiest u voor een kantoor met een ruime ervaring op het gebied van de financiƫle dienstverlening. Wij bemiddelen in hypotheken, verzekeringen en overige financieringen. Onze adviseurs zijn betrokken, deskundig en verstaan de kunst om complexe zaken helder te verwoorden.

Hypotheek Advies Noord staat voor:

Erkende hypotheekadviseurs

Keurmerk Erkend Hypotheek AdviseurUw wensen en de daarbij behorende mogelijkheden zijn ons uitgangspunt. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op een open en eerlijke dienstverlening met duidelijke afspraken vooraf over onze beloning. Onze betrouwbaarheid is getoetst: wij zijn een gecertificeerd kantoor, aangesloten bij en lid van:

KIFID2015Dit houdt onder andere in dat we door een onafhankelijk kwaliteitsbureau worden gecontroleerd en dat
onze adviseurs jaarlijks worden bijgeschoold. Verder kunnen we u in het geval van conflict een onafhankelijke en kosteloze klachtenprocedure aanbieden.

Werkgebied

Vanuit onze standplaats Zuidhorn (gemeente Groningen) zijn wij werkzaam in heel Noord-Nederland. Onze adviseurs geven sinds 2005 advies en komen graag bij u langs als het u uitkomt. Desgewenst bij u thuis of op kantoor, overdag of in de avonduren. Wilt u liever op zaterdag een afspraak maken? Dat kan ook. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.