Menu

Hypotheken

Het kopen van een woning is vaak één van de belangrijkste financiële beslissingen in een mensenleven. In de meeste gevallen is daar een hypotheek voor nodig en daarbij is het maken van de juiste keuzes cruciaal. Van groot belang zijn het maximale leenbedrag en de hoogte van de hypotheekrente, maar ook de voorwaarden van een hypotheek wegen mee in het maken van de best passende keuze.

Er zijn vele hypotheekvormen. Wij kunnen elke hypotheek voor u afsluiten, omdat wij zijn aangesloten bij verschillende geldverstrekkers. Aan de hand van uw profiel zoeken wij de beste match die voor u het meest voordelig is. Een greep uit de hypotheken die wij zoal bieden:

Betrouwbaar advies van erkende adviseurs

Om u een goed, deugdelijk en duurzaam advies te geven brengen wij uw wensen grondig in kaart. Als we dat hebben gedaan kunnen we u de juiste hypotheekvorm en de meest geschikte geldverstrekker adviseren. Na het geven van advies stopt onze dienstverlening niet. U kunt tijdens het gehele traject op ons rekenen, tot en met de aktepassering bij de notaris. Ook daarna blijven wij uw aanspreekpunt. Wij bieden u dan ook nazorg. Dit houdt het volgende in:

Tijdens de looptijd van uw hypotheek kan uw gezins- of financiële situatie veranderen. Of misschien heeft u geld nodig om uw nieuwe woning te verbouwen. Dit zijn momenten waarop u uw hypotheek wilt aanpassen. Daarvoor zijn verschillende oplossingen, afhankelijk van uw huidige situatie en bestaande hypotheek. Wij helpen u bij het maken van beslissingen, het aanpassen van hypotheken en met het geven van passend advies. Hier vindt u ons dienstverleningsdocument.

Heeft u al een hypotheek?

In deze veranderende economie en tijden van onzekerheid rond bijvoorbeeld pensioenen, hebben veel mensen geen duidelijk beeld van hun persoonlijke financiële situatie. Daar kunnen wij verandering in brengen. Onze adviseurs stellen een persoonlijk adviesrapport op om u inzicht te verschaffen in uw hypotheek en de daarbij behorende zaken. Is uw hypotheek nog wel passend bij scenario’s als overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen? Vraag één van onze adviseurs, want wij maken het graag voor u inzichtelijk. Maak direct een afspraak voor een second opinion »