Menu

Financieringen

Een financiering kan soms heel handig zijn. Het geeft u de mogelijkheid om nu iets aan te schaffen waar u anders een lange tijd voor had moeten sparen. Financieringen kunnen afgesloten worden voor consumptieve doeleinden, voor de financiering van een verbouwing of bijvoorbeeld om de restschuld van uw hypotheek te bekostigen bij het verkopen van uw woning.

Onafhankelijk advies

De financiering van een woning kan grote gevolgen hebben op uw maandelijks besteedbare inkomen. Daarom is het verstandig hier van tevoren goed over na te denken. Wat eerst nog gaat om een klein verschil per maand, kan over de volle looptijd van een financiering uiteindelijk duizenden euro’s verschil maken. Maar daar steken wij als onafhankelijk adviseur een stokje voor. Het gaat ons om uw situatie en hoe we die het meest voordelig in kunnen richten.

Naast het financieren van een woning kunt u denken aan de volgende bestedingsdoelen:

Vragen omtrent uw financiering

Financieringen roepen vaak veel vragen op. Met die vragen kunt u terecht bij Hypotheek Advies Noord, want wij hebben alle antwoorden. Naar aanleiding van uw persoonlijke situatie geven wij uitsluitsel over vragen inzake financieringen, zoals:

Kortom, allemaal zaken waar onze adviseurs u meer over kunnen vertellen. Aarzel daarom niet en neem gerust contact op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. Hypotheek Advies Noord adviseert en bemiddelt bij het tot stand komen van een krediet. Informeer vrijblijvend en laat u financieren tegen gunstige rentetarieven.