Menu

Verzekeringen

Met een uitgebalanceerd verzekeringspakket zorgt u voor uw eigen financiële zekerheid. De meeste verzekeringen keren een vergoeding uit bij schade, verlies of diefstal. Maar u kunt ook een verzekering afsluiten die u schadeloos stelt bij aansprakelijkheid of een verzekering die u extra inkomen verschaft bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of overlijden. Welke verzekering u nodig heeft hangt af van uw persoonlijke situatie. Bij het maken van deze keuze kunnen wij u uitstekend adviseren. Hier vindt u ons dienstverleningsdocument.

Wees voorbereid op financiële risico’s

Als er onverhoopt iets onverwachts gebeurt en u geen ruimte heeft om de financiële gevolgen te dragen, bent u blij als uw verzekering de kosten opvangt. Dat is ook het eigenlijke doel van het afsluiten van verzekeringen: hetgeen wat u niet kunt betalen bij plotse gebeurtenissen verzekeren, zodat u niet in de financiële problemen komt.

Tegenwoordig zijn bijna alle geldelijke risico’s te verzekeren, van arbeidsongeschiktheid tot onvrijwillige werkeloosheid. Maar er zijn zoveel verzekeringen en verzekeraars, dat het soms moeilijk is om de juiste verzekering af te sluiten bij de meest voordelige aanbieder.

Welke verzekering moet ik afsluiten?

Sommige verzekeringen zijn verplicht bij het afsluiten van een hypotheek, zoals een overlijdensrisicoverzekering, en andere verzekeringen zijn verstandig om af te sluiten. De verzekeringen die het meeste worden afgesloten zijn:

Het kan zijn dat een opstalverzekering bijvoorbeeld via uw Vereniging van Eigenaren wordt geregeld, dan hoeft u deze niet ook nog zelf te hebben. Verder geldt vaak dat hoe meer verzekeringen u bij dezelfde verzekeraar afneemt, hoe goedkoper het wordt. Als erkend adviseur helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Hypotheek Advies Noord geeft u graag advies op het gebied van verschillende verzekeringen. Wij zijn in staat om voor u een passend verzekeringspakket samen te stellen tegen zeer gunstige tarieven. Maak een afspraak met onze adviseur en bespreek de mogelijkheden »