Menu

Diensten

Als onafhankelijk kantoor geven wij helder advies over alle zaken omtrent uw hypotheek. Hieronder vallen ook (bijbehorende) verzekeringen en financieringen. Er zijn ontzettend veel aanbieders en geldschieters die schermen met kortingen en welkomstcadeaus, waardoor de aandacht kan worden afgeleid van daadwerkelijk belangrijke opties bij het afsluiten van een verzekering, hypotheek of andersoortige lening.

Onze adviseurs gaan zorgvuldig te werk en verliezen uw belang geen enkel moment uit het oog. U verdient een oplossing op maat, passend bij uw wensen en persoonlijke situatie. Direct weten welke hypotheek of lening bij u past? Neem gerust even contact met ons op of maak direct een afspraak »

Hypotheken

Heeft u een huis op het oog of wilt u uw huidige hypotheek laten beoordelen en misschien zelfs oversluiten? Het is van groot belang dat u zich goed laat informeren. Laat daarom in een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs berekenen wat uw mogelijkheden zijn. Lees meer over hypotheken »

Verzekeringen

Een passend verzekeringspakket is een must als u geen ruimte hebt voor extra kosten naar aanleiding van onverwachte gebeurtenissen. U kunt bijvoorbeeld uw baan kwijtraken of (deels) arbeidsongeschikt worden, waardoor u uw hypotheek niet meer kunt betalen. Een verzekering biedt uitkomst. Lees meer over verzekeringen »

Financieringen

Een financiering geeft u de mogelijkheid om iets voor een groot bedrag meteen aan te schaffen zonder ervoor te sparen. Financieringen kunnen afgesloten worden voor verschillende doeleinden. Van een verbouwing tot een nieuwe auto en van een woning tot een nieuw zwembad in de achtertuin. Lees meer over financieringen »