Menu
straat-met-moderne-huizen-in-een-buitenwijk

Energiezuinige woning is vriendelijk voor de portemonnee

Geplaatst op: 01 mrt 2014

Zojuist een huis gekocht? Of heeft u onlangs besloten uw huis niet te verkopen en te blijven waar u nu woont?

Wij maken u graag attent op een investering die mogelijk kan bijdragen aan het waardebehoud van uw woning in deze financieel uitdagende tijd: het  investeren in een energiezuinigere woning. In 2014 extra interessant door het tijdelijk verlaagde btw-tarief op arbeidsloon bij renovatie, verbouwing en herstel.

Bij het duurzaam aanpassen van de woning hoeft u niet meteen te denken aan een ingrijpende verbouwing, want veel van deze werkzaamheden vergen minimale inspanning. Denk bijvoorbeeld eens aan spouwmuurisolatie of de plaatsing van een HR ++ ketel.

Naast dat een energiezuinige woning vriendelijk is voor de portemonnee,  wordt het wooncomfort verhoogd. Stelt u zich eens voor, een huis dat niet tocht en gelijkmatig wordt verwarmd, dat verbetert het wooncomfort aanzienlijk.

Ook is er nu een aantrekkelijke lening beschikbaar, de zogenaamde Energiebespaarlening. Afhankelijk van de hoeveelheid verbruikte energie, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk is er zelfs wat extra’s te besparen. Bovendien is de lening in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar. Koopt of bewoont u een huis dat energiezuiniger kan worden gemaakt? Vraagt u dan bij ons naar de Energiebespaarlening.

Voor meer informatie en welke maatregelen in aanmerking komen, kijkt u op www.ikinvesteerslim.nl.

Kredietwaarschuwing

Let op: de Energiebespaarlening is een consumptief krediet. Voor een financieel advies dient de consument zich te wenden tot een financieel adviseur. Bij het gebruik van deze tekst dient u bepaalde regels in acht te nemen. Voor meer informatie verwijzen wij naar: http://www.afm.nl/nl/professionals/regelgeving/informatieverstrekking/kredietwaarschuwing.aspx

Nieuwsoverzicht